Stiri Nunti Bacau

Targ de Nunti la Bacau

In perioada 16 - 18 martie, Camera de Comert si Industrie Bacau organizeaza, la Central Plaza Bacau, Tirgul de Nunti (editia a IX-a) si Tirg de Turism (editia VI-a). "In societatea moderna casatoria se pregateste un pic mai mult. Cu pasiune! Asteptind cu emotie nunta, viitorii miri au nevoie, totusi, de putin spirit practic pentru a stabili citeva detalii organizatorice, pentru ca cel mai fericit eveniment din viata lor sa fie unic, in ton cu tendintele actuale" a spus presedintele camerei, Doru Simovici.

mai mult

Mituri legate de nunti

Deoarece exista o mutitudine de mituri si superstitii legate de nunta, in continuare ne propunem sa dicutam cateva.

Purtarea bijuteriilor cu perle

Acest mit are si insemnatate buna, si rea. Unele mirese asociaza perlele cu lacrimile. Altele cred ca, purtand perle, acestea vor inlocui lacrimile miresei si vor avea o nunta fericita.

Poarta alba

Albul e vazut ca simbol al puritatii. Este considerat ca indeparteaza spiritele rele care ar fi posibil sa o inconjoare pe mireasa in ziua nuntii.

Mireasa sa-si faca singura rochia

Este considerat un mit cu conotatii negative, aduce ghinion, pentru ca se considera ca miresele care isi fac rochia vor varsa o lacrima pentru fiecare impunsatura. De fapt e si foarte greoi sa iti aranjezi singura rochia, prin urmare nu ezitati sa cereti ajutorul cuiva.

mai mult

Tendinte Nunti 2012

In ziua de azi nunta nu mai e ce era odata. Astazi nu mai urmam cu sfintenie traditia si inclinam tot mai mult sa urmam tendintele mondene.

Pentru cei care vor sa aiba o nunta conform ultimilor tendinte uitati cateva sfaturi:

Gata cu sarmalutele si mancarurile traditionale, astazi la nunta se folosesc mancaruri internationala, din bucataria franceza, de la somon da branzeturi cu fructe.

mai mult

Torturi inedite si creative pentru nunta!

De multe ori suntem pusi in fata atator optiuni incat nici nu stim ce sa alegem, totusi simtim ca nu am gasit ceea ce cautam.

mai mult

Nunta la Polul Nord

Pentru cei care considera ca iarna e prea frig sa faci o nunta ii rog sa citeasca incontinuare pentru a-si schimba parerea.

Un explorator norvegian pe nume Borge Ousland imopreuna cu iubita sa, Helge, au devenit primii Óndragostiti din lume care si-au unit destinele la Polul Nord.

mai mult

Targ de nunti la Bacau

In martie Camera de Comert organizeaza la Bacau Targul de Nunti. mai mult

Mituri legate de nunti

Va prezentam cateva dintre miturile legate de nunti. mai mult

Tendinte Nunti 2012

Vremurile se schimba prin urmare si tenduntele pentru nunti. Nu ezitati sa cititi mai mult